Indtil videre har Hobro IK udsigt til at miste flere spillere, end de får. Sportschefen er i tæt dialog med nye rekrutter, men klubben er sjældent nogen førstevalg.

Hele 13 spillere i Hobro IK har kontraktudløb ved udgangen af juni, og hidtil er kun Rasmus Minor Petersen og Vito Hammershøy-Mistrati de to eneste bekræftede tilgange. 

Tidligere mandag udtrykte anfører Mads Justesen let bekymring over, at holdet i dag indledte træningen frem mod den nye sæson med så kraftig en beskæring af truppen. Til Nordjyske sagde han:

- Vi har sagt farvel til en del og kun fået to ind. Men dem, der bestemmer i klubben, har nok styr på det. Vi spillere kan ikke gøre andet en arbejde hårdt og yde vores bedste.

En af dem, der bestemmer, er sportschef Jens Hammer Sørensen. Og han mener, at han har styr på det. 

- Vi leder stadig efter nogle. Og vi er i tæt dialog med nogle. Men vi ved også af erfaring, at vi ikke vælger først. Spillere skal have afslag andre steder, før de havner i Hobro. Vi skynder os ikke for at tilfredsstille Mads Justesen, siger han med et grin til tipsbladet.dk.

- Vi vil gerne være om hyggelige. 

Jens Hammer Sørensen fortæller, at han sigter efter en trup med 22 spillere. Som det ser ud lige nu, er der kun 13, der har kontrakt med klubben efter sommer, men sportschefen åbner for, at enkelte af dem med kontraktudløb forlænger.

Han vil bare ikke sige hvem.

- Der er nogle af dem, vi stadig snakker med. Dem, der ikke får forlænget deres aftale, får det at vide af mig. Vi vil gerne informere drengene selv, så de ikke skal læse det på tipsbladet.dk, siger han. 

Det er dog begrænset, hvem det kan være. Sebastian Andersen, Mads Schäfer Bak, Jacob Tjørnelund, Babajide Ogunbiyi, Anders Holvad, Alexander Nybo, Lucas Jensen og Edgar Babayan har alle enten fundet nye klubber, eller så har klubben meddelt, at de forlader Hobro.

Dermed er kun Kasper Povlsen, Quincy Antipas og Wilfried Domoraud i spil til forlængelser.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO