2017-10-11 16:40
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hobro-profilen Rasmus Minor Petersen var meget tæt på at stoppe sin karriere for et lille år siden.

Rasmus Minor Petersen var i sidste sæson med til at sikre FC Helsingør oprykning til Superligaen, og nu spiller han for et tophold i Danmarks bedste fodboldrække.

Det er ganske vist ikke FC Helsingør, som forsvarsspilleren valgte at forlade kort efter oprykningen, men derimod sjællændernes medoprykkere fra Hobro IK, der hentede Rasmus Minor Petersen i sommerens transfervindue. I Hobro har Minor spillet samtlige minutter i Superligaen i denne sæson.

Virkeligheden kunne dog have set ganske anderledes ud for Hobro-spilleren på nuværende tidspunkt. Det er således ikke mange måneder siden, at Rasmus Minor Petersen var tæt på at droppe fodbolden.

- Jeg var tæt på at sige stop i vinter, for al ære og respekt for lange ture til Hjørring, så havde jeg bare prøvet det i fem-seks år. Jeg stod ved en skillevej, og jeg talte med rigtig mange mennesker om, hvad der var det rigtige. Det endte heldigvis med, at jeg aftalte med dem og mig selv, at jeg gav det et halvt år mere, og jeg er så glad for, at jeg lige gav det et sidste skud, siger Rasmus Minor Petersen til Magasinet Alka Superliga og tilføjer:

- Målet har hele tiden været, at jeg ville prøve det højeste niveau herhjemme, og nu er jeg her, så jeg nyder det bare.

Rasmus Minor Petersen har kontrakt med Hobro IK frem til sommeren 2020. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO