• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Høgh takker OB-fansene: Støtten kom da jeg havde det allerværst

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lars Høgh lægger ikke skjul på, at det betød rigtig meget for ham, at OB's fans støttede ham, da han blev ramt af kræft.

Af Oliver Okstrøm

Tilbage i 2018 blev den tidligere landsholdsmålmand Lars Høgh ramt af kræft, og her var fansene af hans tidligere klub, OB, hurtigt ude med støtte til 'Høghen', hvor de lavede et banner med teksten 'Vi kæmper kamp 818 med dig!' med henvisning til de utrolige 817 kampe, han nåede at spille for den fynske klub.

Det var en støtte, som Lars Høgh i høj grad satte stor pris på fortæller han i et interview med B.T.

- Det betød sgu meget. Det må jeg sige. Det var i den periode, hvor jeg fik beskeden og havde det allersværest. Jeg har jo ikke spillet i OB i 100 år. Derfor gav den opbakning sgu noget benzin på energien og motivationen for at nå mit mål, lyder det fra Lars Høgh.

Siden den flotte gestus for syv måneder siden har han gennemgået en kemobehandling, der varede et halvt år. Derudover er han foran i den tidsplan, som han har fået i forbindelse med forløbet, ligesom han er godt på vej tilbage til jobbet som målmandstræner i Brøndby.

Søndag bliver der mulighed for Lars Høgh at takke OB's fans for støtten en ekstra gang, da de markerer 25 året for Miraklet i Madrid, hvor OB slog Real Madrid ud af UEFA Cuppen med en storspillende Høgh i målet.

Til kampen mod Vejle på søndag er det netop også Høgh, der kommer i fokus. Den spilles klokken 14, og kampen kan ses direkte på Eurosport 2, hvis man ikke kan nå på stadion og hylde OB-legenden.