Højdepunkter: Andreas Skov Olsens kongemål ikke nok til tre point

Vi bringer dig her højdepunkterne fra mandagens kamp mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

Efter fem minutter begår Paul Onuachu et kluntet straffespark, som månedens spiller i Superligaen i februar, Andreas Skov Olsen, sikkert eksekverer og bringer gæsterne foran.

Et kvarter skulle der gå, før FC Midtjylland fik udlignet. En returbold ude foran FC Nordsjællands felt, kom til Mads Thycosen, som startede inde i dagens anledning, blev braget ind til 1-1.

Efter 35 minutter scorede Andreas Skov Olsen et mål, som selv Arjen Robben ville blive imponeret af. Den formstærke angriber tog et kort træk ind til det varme venstreben, hvorefter han sparkede bolden i modsatte kryds.

Et kvarter inde i anden halvleg en times spil blev tingene værre for FC Midtjylland, da et boldtab på egen banehalvdel gav en omstilling, hvor Mohammed Kudus blot skulle sætte foden på et fladt indlæg.

Evander formåede at bringe regnskab i tingene, efter at han på to minutter formåede at lave to mål.

I resten af kampen tilfaldt de store chancer FC Midtjylland, og i særdeleshed Mayron George misbrugte de store chancer på det skammeligste.

Det endte med en pointdeling efter en højdramatisk kamp på MCH Arena.

Se alle mål og højdepunkter fra kampen i afspilleren øverst i artiklen.