• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Horsens-angriber afviser ikke forlængelse, men drømmer om udlandet

Foto: René Schütze/Getty Images

Oliver Drosts kontrakt med AC Horsens udløber til sommer, og angriberen er ikke afvisende over for en forlængelse. Han venter dog lidt, da han gerne vil en tur til udlandet.

Af Anders Dehn

Det har været op og ned for Oliver Drost i denne sæson. Eller rettere: Det har været ned, mere ned og så op.

Horsens-angriberen begyndte sæsonen som indskifter, og senere løb han ind i en skade, der holdt ham ude i en måneds tid. Til gengæld endte han med at starte inde i de fem sidste kampe og sluttede endda af med to mål og et oplæg i efterårets to.

Drost og AC Horsens har papir på hinanden frem til sommer, og derefter er det usikkert, hvad der skal ske. Angriberen vil på den ene side ikke afvise en forlængelse, men på den anden side vil han også gerne være udlandsprofessionel en dag.

- Et godt forår i AC Horsens kan åbne for mange ting. Jeg siger ikke, at jeg er afvisende over for en ny kontrakt med AC Horsens, for lige nu er klubben et godt sted at være, men alle drømmer om at tage det næste skridt i karrieren, siger Oliver Drost til Horsens Folkeblad.

Den 23-årige frontløber er langt fra den eneste spiller med kontraktudløb i Horsens den kommende sommer. Det samme gælder Søren Reese og Sammy Skytte, der er lejet i FC Midtjylland, Peter Nymann og reservemålmanden Frederik Nørgaard.

Oliver Drost har spillet 32 kampe for Horsens og scoret 5 mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus