Inspirerende Newcastle slog Chelsea

På St. James Park stod hjemmeholdet Newcastle overfor et ungt Chelsea-hold.

I første halvleg bølgede spillet frem og tilbage, og begge hold spillede sig frem til chancer.

Newcastle kom meget tæt på, da et hovedstød blev headet på overliggeren, og Chelsea slap med nød og næppe fra situationen.

I den anden ende havde Tammy Abraham med hælen et fint forsøg, der ligeledes ramte overliggeren, men efterfølgende blev der dømt offside.

Newcastle havde fra begyndelsen af en klar taktik om at stille sig dybt i banen og spille på kontra, så bolden var overladt til udeholdet.

Efter 42 minutter havde Chelsea en glimrende chance for at bringe sig foran, men Mason Mounts forsøg blev blokeret af Newcastle-forsvaret.

Hjemmeholdet var generelt glimrende til at cleare alle farlige bolde i eget felt, og Lampards mandskab havde svært ved at spille sig frem til større chancer.

Det største pres, Chelsea fik lagt, var ved hjørnespark, men også her var hjemmeholdet gode til at få bolden ud af eget felt.

Steve Bruce og Frank Lampard havde meget forskellige taktikker, men ikke desto mindre stod der 0-0 ved pausen.

Efter pausen fik Chelsea en stor omstillingsmulighed, men Willian valgte at gå selv, og hans forsøg røg et stykke forbi målet.

Ligeledes fik Tammy Abraham efter en tilfældighed en stor mulighed, men angriberen missede.

Udeholdet pressede massivt på til slut i anden halvleg, men Newcastle syntes at kunne afværge enhver chance, Chelsea fik.

Lampard gjorde alt, han kunne, for at slå Newcastle-forsvaret itu, men de mange udskiftninger påvirkede ikke kampens udfald.

Mod alle odds stjal hjemmeholdet sejren i tredje minuts tillægstid, og Isaac Hayden headede bolden i kassen til 1-0.

Steve Bruces mandskab slog Lampard & Co. med slutstillingen 1-0.