• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Jakob Busk søger væk fra Bundesliga-klub: Vil ikke hjem til Danmark

Jakob Busk søger væk fra Bundesliga-klub: Vil ikke hjem til Danmark
Foto: Getty Images

Den danske målmand vil blive i udlandet.

Af Ole Hoffskov

Union Berlin spiller i den kommende sæson i Bundesligaen, og det har hovedstadsklubben blandt andet markeret ved at forstærke sig med den danske angriber Marcus Ingvartsen, der er kommet til fra belgiske KRC Genk.

Union Berlin forventes dog også at tage afsked med en dansker denne sommer. 

Jakob Busk er langt nede i målmandshierarkiet i Bundesliga-klubben og har ikke været fast mand siden 2017. Nu vil han ikke varme bænken længere, og derfor er jagten gået ind på en ny klub.

- Jeg spillede ikke i sidste sæson, men vi nåede vores mål og er endelig i Bundesligaen. Det vil jeg gerne være en del af, men på den anden side er jeg også nødt til at tænke på mig selv. Jeg har en ærlig dialog med Urs Fischer (Union Berlins cheftræner, red.), og vi ser det på samme måde. I min alder er det skidt, hvis jeg ikke spiller de fleste kampe, siger 25-årige Busk til Kicker.

Den tidligere FC København-målmand bedyrer, at han ikke har noget imod at spille i 2. Bundesligaen i den kommende sæson. Han udelukker til gengæld at vende hjem til Danmark, hvor han også har en fortid i AC Horsens.

- Det er ikke min prioritet. Det har intet med kvaliteten at gøre, der er gode hold i Skandinavien, men jeg er i udlandet, og der er mere, jeg gerne vil opleve, siger Busk, der i vinter var tæt på at lande et skifte til danskerglade Brentford FC.

Jakob Busk står noteret for 57 kampe for Union Berlin. 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus