• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Jess Thorup: Vi overbeviser igen alle kritikerne

FC MIdtjylland stod distancen i Farum med tre stamtspillere i karantæne - nu er alt igen helt lige i toppen, inden torsdagens brag mod Brøndby IF

Af Torsten Kjems Hansen

FC Midtjylland viste endnu engang mental styrke, da holdet igen-igen viste stor styrke ved at hente endnu en sejr efter, at mesterskabs-konkurrenterne fra Brøndby tidligere havde sikret sig en sejr i spillerunden.

FC Nordsjælland blev nedlagt på eget kunstgræs med 2-1, hvilket betyder, at FC Midtjylland er tilbage a point med Brøndby inden de to topholds møde i Herning torsdag aften. 

Træner Jess Thorup havde ellers på papiret et noget svækket hold, da både Kian Hansen og Bubacarr Sanneh var ude med karantæne i forsvaret og det samme for Marc Dal Hende på kanten.

Men selv uden de tre stamspillere viste FC Midtjylland vejen og sikrede de tre point på en svær udebane. 

 -Det her var den tredje kamp på seks dage, og efter 120 minutters pokalfodbold i torsdags var der nok ikke nogen, der troede på, at vi kunne stille et hold, der kunne vinde herovre i Farum. Men igen går vi ud og overbeviser alle kritikerne, og vi vinder fuldt fortjent, siger Jess Thorup til bt.dk og understreger, at der ikke var brugt tid på at informere spillerne om, at Brøndby havde vundet over FC København kort tid inden, at opgøret i Farum blev sat i gang.

Nu er der lagt op tilvanvittig spændende kamp på torsdag, hvor FC Midtjylland og Brøndby tørner sammen i det, der kan blive en lille sætbold i guldkampen, for vinderen af opgøret vil skyde sig tre point foran konkurrenterne.

Der resterer syv spillerunder tilbage af mesterskabsspillet i Superligaen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus