• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

John Lammers forud for afgørende kamp: Ingen havde forventet dette

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

EfB's hollandske cheftræner John Lammers håber på, at vestjyderne kan snuppe den tredjeplads, som han selv mener, at holdet har fortjent i denne sæson.

Af Oliver Okstrøm

EfB har haft en forrygende oprykningssæson, som kan ende med bronzemedaljer og en billet til Europa League-kvalifikationen efter sommerferien. De har det tilmed i egne hænder, og med en sejr over FC Midtjylland i sidste runde er de sikret tredjepladsen.

Det er samtidig en kamp, som EfB-cheftræner John Lammers ser frem til, og han glæder sig over, at holdet er kommet i dén position, som de er. Det gør han klart i et interview på klubbens officielle hjemmeside.

- Der venter os en stor kamp lørdag, hvor vi kan lukke en fremragende sæson ned med at tage bronzemedaljerne. Vi har haft en meget flot sæson indtil nu, og resultatet af den er, at vi nu selv kan afgøre tingene, siger han og fortsætter:

- Ingen havde forventet af os, at vi helt frem til sidste runde selv kunne have indflydelse på, hvorvidt vi skulle have medaljer eller ej, og jeg håber, at vores sæson slutter på lørdag, for det betyder, at vi fortjent ender som nummer tre i Superligaen, lyder det fra John Lammers.

Derudover kan han mærke, at han kommer med en trup, der er fyldt med selvtillid, og i den seneste kamp mod FCK mener Lammers, at man viste, hvad holdet var lavet af. Samtidig kan han se frem til god opbakning på MCH Arena i Herning, hvor der er solgt 1.000 billetter til udebaneafsnittet.

- Det er fantastisk at alle billetter til vores fanafsnit er blevet revet væk, for det betyder, at vi endnu engang får en suveræn opbakning. For spillerne betyder det enormt meget, så jeg håber, at vi sammen kan gøre arbejdet helt færdigt lørdag aften, fortæller John Lammers.

Kampen mellem FC Midtjylland og EfB spilles lørdag klokken 17.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.