Jonas Bager: Vi virkede nervøse

Det var to vidt forskellige Randers-mandskaber, der gik på banen til henholdsvis første og anden halvleg mod Vendsyssel.

Randers kom ikke spor godt fra start i lørdagens opgør mod Vendsyssel. De første 45 minutter var i høj grad præget af mange fejl på begge hold. Det fornemmede forsvarsgeneralen hos hjemmeholdet, Jonas bager, også.

- Vi kommer shaky ud til første halvleg. Vi virker nervøse. I pausen får vi at vide, at vi skal slappe af og spille fodbold. Vi skal spille bolden rundt, og så får vi lagt et enormt tryk på dem i anden halvleg, siger Jonas Bager til TV3 Sport.

Forsvarsspilleren roste i samme ombæring de offensive kræfter på holdet, som var skarpe foran mål. Både Saba Lobjanidze og Benjamin Stokke kom nemlig på måltavlen i 2-0 sejren.

Med sejren springer Randers hele fem pladser frem i tabellen fra 11. pladsen til 6. pladsen.