• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Kevin Mensah kommer nærmere comeback: Det går kun én vej

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Selv om skaden var alvorlig, forløber genoptræningen godt for Brøndby IF's Kevin Mensah. Han har hidtil været forskånet for de store tilbageslag og indgår i holdets træning.

Af Anders Dehn

Midten af maj var en tung tid for de fleste i Brøndby IF, efter holdet missede det mesterskab, det var så tæt på at vinde. Ekstra hårdt var det for Kevin Mensah, der endte med at få en korsbåndsskade i sæsonens allersidste kamp mod AaB.

Siden har Brøndby-angriberen genoptrænet, og han er da også tilbage på træningsbanen med sine holdkammerater. Kevin Mensah fortæller om et forløb, der ganske vist bød på en grim skade, men en hidtil vellykket genoptræning.

Læs også: Mensah korsbåndsskadet: Nu venter en pause på syv til ni måneder

- I starten lå jeg derhjemme med store smerter, hvor man hurtigt kommer videre til at smide krykkerne, til at kunne gå, til at kunne løbe – det hele har været step by step, som gør, at tiden føles, som om den går hurtigt. Jeg er heldigvis ikke stødt ind i så mange setbacks, så det går kun én vej, siger han til brondby.com.

Hverken Mensah eller hans klub oplyser dog, om han følger den prognose, der blev udlagt umiddelbart efter skaden. Dengang lød skudsmålet på syv til ni måneders pause, og holder det stadig stik, kan han spille kampe igen fra december, januar eller februar.

Dermed skal genoptræningen gå så godt, at han er foran tidsplanen, hvis han skal gøre comeback på banen i løbet af 2018. Kevin Mensah har indtil midten af december, hvor Superligaen går i vinterhi.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.