• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Kodro: Naturligt at man spekulerer i et skifte væk fra FC København

FC Københavns Kenan Kodro har ikke fået spilletid siden begyndelsen af november, og et skifte til spansk fodbold har også allerede været fremme på rygteplan.

Af Oliver Okstrøm

I sommer brugte FC København omkring 12 millioner kroner på at hente Kenan Kodro fra tyske Mainz til klubben. Siden er det aldrig blevet til det helt store sus for angriberen, som ikke har spillet siden 1. november i pokalkampen mod FC Midtjylland.

Siden transfervinduet åbnede er Kodro angiveligt kommet på en spansk klubs radar, og det er for Kodro selv ikke underligt, hvis et skifte kan komme på tale for ham. Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

- Når en spiller ikke spiller, så starter alle med at spekulere og tale om andre klubber. Det er helt naturligt. Men jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, lyder det fra Kenan Kodro, som tilføjer, at han som 25-årig gerne vil spille.

Dertil peger han også på, at situationen for ham er lidt svær - og at det slet ikke var noget, som han forventede, da han ankom til klubben, da Ståle Solbakken og klubben ønskede ham. Det har siden ændret sig, fortæller han uden at kende svaret på, hvorfor det er endt sådan. Han erkender dog at konkurrencen er hård.

Når et skifte til Spanien er kommet frem, hænger det også sammen med, at han har en fortid i landet, hvor han er født og opvokset, ligesom hans kæreste også stadig bor i den baskiske del af landet.

Kenan Kodros kontrakt med FC København varer til og med sommeren 2022.

Superliga

Mere Superliga

Fokus