• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Tallene taler: Manchester United har Premier Leagues bedste defensiv

Tal viser, at Manchester United har den bedste defensiv i Premier League, når det kommer til at forhindre modstanderne i at skabe chancer.

Af plbold.dk

Otte indkasserede mål i otte kampe er ikke just et tydeligt tegn på at have den bedste defensiv, men ifølge statistikken har Manchester United faktisk netop dét.

Set ud fra xG - expected goals - er De Røde Djævle nemlig den klub i Premier League, der har tilladt færrest chancer til modstanderne hidtil i sæsonen.

Således viser tal ifølge the Athletics taktiske geni, Michael Cox, at Manchester United kun burde have indkasseret 6,2 mål i ligaen, og her er det kun Liverpool, der kommer i nærheden med 7,4. Alle andre hold i Premier League burde ud fra xG-beregninger have lukket mindst 9,5 mål ind.

Faktum er imidlertid, at Manchester United har lukket flere mål ind end forventet, men det trods alt kun Liverpool, Leicester og Sheffield United, der har indkasseret færre mål i ligaen.

Har Manchester United så ligaens bedste defensiv? Tallene viser, at Harry Maguire, Victor Lindelöf og de øvrige forsvarsspillere er de bedste til at forhindre modstanderne i at komme til chancer.

Men problemet for Ole Gunnar Solskjærs mandskab har så været, at forsvaret og David De Gea i fællesskab i sidste ende ikke har været gode nok til at forhindre modstanderne i at score.

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus