• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Martin Retov: Horsens er mere end dødbolde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndbys cheftræner Martin Retov har fokus på dødboldene mod AC Horsens, men han peger på, at de kan mere end dét.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby har lidt af en skæbnekamp i weekenden, når de møder AC Horsens på udebane i sidste spillerunde af Superligaens grundspil. Her vil et nederlag gøre mulighederne for en plads i mesterskabsspillet en del sværere.

Brøndbys midlertidige cheftræner Martin Retov har i forberedelserne til den kommende kamp set meget på, hvordan de kan stoppe AC Horsens. Det fortæller han om i et interview på Brøndbys offcielle hjemmeside.

- Vi skal være opmærksomme på, hvad Horsens' styrker er. De har noget højde og drøjde. Det er meget nemt at finde statistik på, hvor høje og store og stærke, de er. Det gør selvfølgelig, at vi har haft ekstra fokus på at dæmme op for noget af det, som Horsens formentlig kommer med, siger han og fortsætter:

- Men lad mig lige understrege, at Horsens kan også mere end dødbolde. Jeg synes, de har fået udviklet deres spil lidt, og der er kommet nogle andre typer ind, som også gerne vil spille fodbold. Men hvis vi kan holde dem fra at score på en dødbold, så er vi nået et stykke af vejen, lyder det fra Martin Retov.

Han peger desuden på, at den første tid på træningsbanen for Brøndby har handlet meget om at blive dygtigere på bolden, ligesom man stadig arbejder på at blive stærkere til spillet mod bolden. 

Endelig fortæller Retov, at det bliver specielt at spille uden fans på lægterne, men han vælger at se på det som en ekstra motivation, da det nu er dem selv, der skal sørge for at levere varen uden hjælp fra tilskuerne.

Kampen mellem AC Horsens og Brøndby spilles søndag klokken 17, og den sendes direkte på TV3+. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus