Randers-backen beholder begge ben på jorden efter sin sene udligning men håber, at Randers nu for alvor kan forbedre sit spil efter det sene point.

Selvom det føltes som en sejr for Randers-mandskabet, der sent mandag aften udlignede mod AaB på hjemmebanen, skal Randers stadig forbedre store dele af spillet. Det mener målscoreren, Erik Marxen, i hvert fald.

- Det kan godt være, vi er gode til 80% af det, som fodboldkampe handler om, men der er fandme også 10-20%, vi er rigtig, rigtig dårlige til. Det skal vi have lavet om på. Hver gang vi laver to (mål, red.), så lukker vi tre ind. Hvis vi endelig spiller til nul eller lukker en enkelt ind, så kan vi ikke lave nogle, siger Erik Marxen i et interview med TV3 Sport.

- Men forhåbentligt giver det her en eller anden form for rygstød, som gør, at vi kan holde den gode energi kørende et stykke tid endnu, afslutter Randers-backen. 

Efter det uafgjorte resultat roder Randers FC nemlig stadig rundt på sidstepladsen med ét point op til FC Helsingør. Havde Randers i stedet sejret mod AaB, ville sidstepladsen ikke tilhøre kronjyderne.

Længe lignede det dog, at Ricardo Moniz' hjemmebanedebut ville ende med et nyt nederlag. Erik Marxen steg til vejrs efter fire minutters overtid og sørgede for et sent point til værterne.

Om en uge skal Randers FC møde Brøndby IF på udebane.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO