• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Gustav Tornby

Medie: FC Nordsjælland-profil afviste Solbakken

Medie: FC Nordsjælland-profil afviste Solbakken
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC Nordsjællands Andreas Maxsø har tidligere på sommeren afvist et skifte til FC København, melder tv3sport.dk.

Af Gustav Tornby

Inden længe sparker FC Nordsjælland og Viborg Superliga-sæsonen igang, når de på Energi Viborg Arena tørner sammen. Til den kamp kunne Kasper Hjulmand have været foruden sin anfører Andreas Maxsø.

Tidligere på sommeren var FC København nemlig tæt på at kunne hente den unge midterforsvarer til hovedstaden, men Ståle Solbakken endte med at få et nej af Maxsø, der i stedet endte med at forlænge sin kontrakt med FC Nordsjælland. Det skriver tv3sport.dk

Den nye kontrakt med FC Nordsjælland løber nu frem til sommeren 2019 og spillerens agent, Antoni Alexandrakis, fortæller, at der var andre muligheder end forlængelsen. 

- Jeg kommer ikke til at nævne navne på klubber, Andreas og jeg har været i forhandlinger med, men det er korrekt, at han havde andre muligheder end at forlænge sin kontrakt i FC Nordsjælland, fortæller Alexandrakis til tv3sport.dk. 

Hidtil denne sommer har FC København hentet Rasmus Falk, Andrija Pavlovic og Jan Gregus, mens man ligeledes har købt Robin Olsen og Peter Ankersen fri af sidste sæsons lejeaftaler og i stedet tilknyttet dem på permanente aftaler.