Hany Mukhtar var en af Superligaens helt store højdepunkter i sidste sæson, og spilleren ser sin rolle uændret hos Brøndby IF.

I takt med at flere nye midtbanespillere hos Brøndby IF er ankommet, er konkurrencen også øget. Både Kasper Fisker og Lasse Vigen Christensen kæmper om at anskaffe sig en plads på midten af banen, mens Christian Nørgaard, Hany Mukhtar, Besar Halimi - og senest Simon Tibbling - også kan agere på midtbanen.

Det har dog ikke ændret Mukhtars synspunkt på sine egne opgaver hos klubben.

- Min rolle har ikke ændret sig væsentligt, men der sker selvfølgelig ændringer fra sæson til sæson. Vi har fået nogle gode nye spillere ind til midtbanen, som er blevet stærkere, men jeg har stadig de samme opgaver og position, som jeg havde sidste sæson, understreger Hany Mukhtar til klubbens hjemmeside.

Forud for Brøndbys opgør imod Randers FC er spilleren påpasselig, selvom kronjyderne har spillet under niveau.

- Det er en vigtig kamp. Vi skal bygge videre på de to sejre, men vi er også opmærksomme på, at det ikke bliver en nem kamp. Randers er slet ikke kommet i gang endnu, og hvis de slår os, kan de for alvor få rettet op på mange ting. Så det er en meget vigtig kamp for dem. Det skal vi være opmærksomme på, men vi ved samtidig, at vi er i stand til at vinde, hvis vi spiller vores eget spil, tilføjer han til hjemmesiden.

Randers FC tager imod Brøndby IF på søndag kl. 16.00.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO