Nicklas Bendtner spillede 90 målløse minutter for FCK's reserver

Nicklas Bendtner fik 90 minutters kamptræning for FC Københavns reserver torsdag eftermiddag. Angriberen kom ikke på måltavlen.

Nicklas Bendtner mangler ifølge FCK-manager Ståle Solbakken at få kamptræning på stor bane, så det fik den tidligere landsholdsangriber, da løvernes reservehold mødte Lyngby Boldklubs ditto torsdag eftermiddag.

31-årige Nicklas Bendtner spillede alle 90 minutter i opgøret og høstede dermed værdifuld kamptræning. Nogen scoring blev det ikke til for Bendtner, der kom frem til et par chancer i løbet af kampen, men altså ikke formåede at omsætte dem.

FC København havde også etablerede spillere som Pep BIel, Andreas Bjelland, Nicolaj Thomsen og Rasmus Falk med i kampen, der endte 1-1.

FC København bragte sig foran i første halvleg ved Mohamed Daramy, og føringen holdt indtil kort inde i anden halvleg, hvor Andrë Riel udlignede for Lyngby og sikrede De Kongeblå uafgjort.