• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB får ny spiller onsdag: Vi skal genstarte hans karriere

Foto: OB

Onsdag har nordmanden Sander Svendsen første arbejdsdag i OB.

Af Ole Hoffskov

Når OB-truppen møder på arbejde onsdag formiddag, kan de starte med at byde velkommen til et nyt ansigt. Det er godt en uge siden, at fynboerne fik papir på nordmanden Sander Svendsen, men han støder først til i Ådalen i morgen. Svendsens lejeaftale med Odd BK udløb først tirsdag.

21-årige Sander Svendsen møder ikke kun nye ansigter, når han stempler ind i Ådalen, han kender således cheftræner Jakob Michelsen fra deres fælles tid i Hammarby. Michelsen var ikke sen til at give sportsdirektør Jesper Hansen grønt lys til at skrive kontrakt med nordmanden.

Sander Svendsen har trods sin unge alder spillet rigtig mange førsteholdskampe i karrieren, men han er gået lidt i stå. Senest har han som nævnt været udlejet fra Hammarby til Odd BK, hvor det kun blev til et mål i 17 kampe.

- Det er en ung spiller, der har spillet en del kampe på trods af sin beskedne alder. Han kan både spille fremme i et tomandsangreb og tremandsangreb. Jeg havde en god tid sammen med ham i Hammarby, men det seneste halvandet års tid er ikke gået, som han havde håbet, siger Jakob Michelsen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Derfor har det været muligt at få fat på ham, og vi håber, han kan genstarte karrieren i OB. Vi håber, vi kan forløse talentet. 

Han har ikke lagt sig fast på en position til Sander Svendsen, der altså kan begå sig flere steder på banen.

- Vi vil gerne være fleksible og kunne spille flere formationer, og der passer han fint ind med de øvrige offensivspillere, vi har. Han er hurtig og en god afslutter og har en fin teknik. Han bør have forudsætninger for at forløse det åbenlyse potentiale, han har, lyder det fra OB-træneren.

Sander Svendsen tager Nicklas Helenius' plads i OB-truppen, efter at den rutinerede angriber er skiftet til AGF. Helenius stod til at trække sorteper i OB's angrebshierarki. 

- Alt omkring køb og salg er Jesper Hansens bord, men det er ikke nogen hemmelighed, at Nicklas' ikke var tilfreds med den mængde spilletid, han var udset til, og da AGF så kom med et tilbud, som alle parter var tilfredse med, valgte vi at bytte Helenius med Sander Svendsen, siger Jakob Michelsen.

Sander Svendsen kan debutere for OB på mandag mod Lyngby BK. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus