• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Officielt: SønderjyskE henter tidligere FCM-stopper

Tidligere U21-landsholdsspiller Patrick Banggaard Jensen skifter til SønderjyskE.

Af Kenneth Jensen

Glen Riddersholm blev i januar ansat som træner for SønderjyskE, og den tidligere FC Midtjylland-træner er godt i gang med at samle "bandet" fra FCM-tiden.

Som tipsbladet.dk allerede skrev i sidste uge, har Glen Riddersholm og SønderjyskE slået kløerne i forsvarsspiller Patrick Banggaard Jensen fra Darmstadt.

Banggaard, 25 år, bliver den anden i rækken af tidligere FCM'ere, som skifter til SønderjyskE, efter Rilwan Hassan blev præsenteret i klubben for et par uger siden. 

Han har fået en fireårig aftale, skriver klubben på hjemmesiden.

 Det er virkelig en kvalitetsspiller, vi får ind i Patrick Banggaard. Han kommer hjem til Superligaen med en god erfaring fra udlandet, hvor han blandt andet har spillet i Bundesligaen, og han har spillet på ungdomslandsholdene gennem alle rækkerne, så det er en stærk ballast og en flot pakke, han har fået samlet. Han kommer hertil og kan bidrage til holdet fra første fløjt, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Patrick Banggaard Jensen havde et år igen af sin aftale med Darmstadt, men har i den forgangne sæson været udlejet til cypriotiske Pafos FC. Han ser frem til at vende hjem til Danmark. 

- Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt i SønderjyskE. Klubben har et godt setup, og det er en hårdtarbejdende klub, som går 100 procent ind i tingene, og det er noget, jeg også selv sætter stor pris på. Forhåbentligt kan jeg være med til at hjælpe klubben i en positiv retning, siger Patrick Banggaard Jensen.

Forsvarsspilleren er en fysisk stærk centerback, der skal sikre kvalitet og bredde i bagkæden, hvor klubben fra Haderslev er uden anfører Marc Pedersen de næste mange måneder, efter han er blevet ramt af en alvorlig skade.

I SønderjyskE skal Patrick Banggaard Jensen konkurrence med blandt andre Kees Luijckx og Stefan Gartenmann - og altså også Marc Pedersen, der lige nu er ude.

Udover Banggaard og Rilwan Hassan har klubben også hentet Justin Plautz i Werder Bremen.

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus