Ole Nielsen har været tæt på to jobs
2017-02-17 12:50
Foto: Randers FC

Randers FC fik mange udlændinge tilbudt, men valgte den sikre løsning med Andreas Bruhn.

Brandur Hendriksson har set skarp ud for Randers FC i optakten til forårssæsonen, men tidligere på ugen var uheldet ude efter den tidligere FC København-spiller, der overrev korsbåndet i en reserveholdskamp. Dermed kommer færingen formentlig ikke til at spille fodbold i 2017.

Trist for Brandur Hendriksson og trist for Randers FC, der med skaden til midtbanespilleren pludselig fik en mand mindre i truppen. Desuden døjer Mikkel Kallesøe med efterveerne af en hjernerystelse, så pludselig var der kun 20 kampklare spillere tilbage i kronjydernes trup. Det fik torsdag Randers FC til at hente Andreas Bruhn til klubben på en fri transfer.

Den 23-årige kantspiller, der har en fortid i AaB, fik i januar ophævet sin kontrakt med Viborg FF, og nu er han altså i Randers FC.

- Vi kender Andreas, og han har jo blandt andet i AaB vist, at han er et stort talent. Så er det naturligvis også et plus, at han kommer i en god fysisk forfatning, han har jo trænet med i Viborg helt frem til, at hans kontrakt blev ophævet ultimo januar. Vi kunne også have kigget på en udlænding, og vi har fået mange tilbudt, men der ved vi ikke altid helt, hvad vi får. Det kan være, de skal bruge 8-10 kampe på at spille sig i form. Sådan er det ikke med Andreas, så det har vægtet højt, siger sportschef Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Andreas Bruhn har skrevet kontrakt for resten af indeværende sæson, og Randers FC har været tydelige omkring, at kantspilleren ikke står forrest i køen til spilletid.

- Vi har spillet med åbne kort over for Andreas, for han er hentet ind som et supplement til truppen, men det her skal også ses som en alletiders mulighed for den unge mand til at vise sig frem, og så må vi se, om vi skal lave en længere aftale, lyder det fra Ole Nielsen.

Andreas Bruhn spillede 13 kampe for Viborg FF i efteråret. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO