• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Sarkastisk Solbakken om Superliga-udvalg: Kan ikke have været ædru

Foto: Getty Images

Ståle Solbakken har bange anelser inden Superliga-rundens sidste spillerunde, for hans spillere er trætte efter et langt og opslidende efterår.

Af Torsten Kjems Hansen

FC København spillede sig på trods af nederlaget i Europa League torsdag aften videre fra gruppen og er dermed klar til februars 1/16-finaler. 

En af de ting, som FCK-manageren efter nederlaget bekymrede sig om var flere FCK-spillernes fysiske tilstand. 

- Der var for mange tekniske fejl, og mange er præget fysisk efter de mange kampe, lød det blandt andet. 

Men FC København-spillerne kan på trods af den sikrede vej vider i Europa slet ikke læne sig tilbage. For på mandag venter den næste meget vigtige opgave når det gælder OB i Superligaen. 

I tabellen er FC København syv point efter FC Midtjylland på toppen, og det er uhyre vigtigt, at det forspring ikke vokser i årets sidste spillerunde. Men bange anelser for mandagens kamp - det har Ståle Solbakken. 

- Vi må klare den sidste kraft-anstrengelse. Der er syv point op, og vi skal gøre alt for at vinde den kamp, siger Ståle Solbakken, der med en tydelig sarkasme sender en hilsen til Superligaens program-udvalg, der har placeret FC Københavns sidste kamp på mandag - hvilket altså giver holdet ekstra dag at hvile i.  

- Det er første gang, at vi får en lille gave fra det legendariske program-udvalg, da vi får en dag ekstra at hvile i De kan ikke have været helt ædru i den sidste planlægning. Det gik vores vej til sidst. Det er julefrokosten, lyder det tørt fra Ståle Solbakken.

FC København-managerne har flere i sæsonen været fremme med kritik af netop program-udvalget, da hans hold i perioder har været ganske hårdt spændt for og netop i de mest travle perioder er blevet parret med eksempelvis både FC Midtjylland og Brøndby IF - altså nogle af ligaens sværeste modstandere. 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus