Martin Ørnskov og Kristoffer Larsen stod for de to mål i Lyngbys 2-0 sejr på Brøndby Stadion. Gregor Sikosek fik rødt kort efter bare fire minutter.

Lyngby vandt 2-0 på Brøndby Stadion i en kamp, hvor der var langt mellem champagnefodbolden. Det er David Nielsens tropper formentlig ligeglade med, da de hermed rykker op på en tredjeplads.

Gregor Sikosek skylder en omgang kvajebajere i Brøndbys omklædningsrum, da han hev et rødt kort til sig efter bare fire minutter. Herefter var det en svær kamp for Brøndby, der trods alt leverede en fin figur.

Martin Ørnskov bragte Lyngby foran på sin gamle hjemmebane. Situationen burde egentlig ikke være blevet farlig, men Teemu Pukki gled ved siden af Brøndbys felt, og så kunne Jens Odgaard spille den ind i fødderne af Ørnskov. 

Mod slutningen satsede Brøndby mere, hvilket gav Lyngby en kontramulighed, som de udnyttede til perfektion. En snorlige aflevering til Jeppe Kjær, som flot fandt Kristoffer Larsen, der fint chippede den forbi Frederik Rønnow i målet. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO