• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Skifter fra Vejle til Sverige: Lige præcis det, vi har eftersøgt i lang tid

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Rasmus Lauritsen er fra dags dato IFK Norrköping-spiller, og det glæder de svenske sølvvindere, der netop manglede en spiller som den danske midtstopper.

Af Anders Dehn

Med et pennestrøg er Rasmus Lauritsen gået fra at spille på en bundhold i Danmark til et tophold i Sverige. IFK Norrköping, der vandt sølv i Allsvenskan i sidste sæson, har købt midtstopperen fri i Vejle Boldklub, og det er de godt tilfreds med.

Norrköping har nemlig været på udkig efter en spiller som Lauritsen, og nu har de altså fået ham. Manager Jens Gustafsson forklarer til klubbens hjemmeside:

Læs også: Vejle sælger forsvarsspiller til svenske sølvvindere: Vi får en flot salgssum

- Han er en vældig stærk midtstopper, god hovedstødsspiller og dygtig med fødderne. Præcis det, som vi har eftersøgt gennem længere tid. Derudover har han en god alder for at kunne blive endnu bedre i vores miljø. Det er en signing, som vi har vurderet til at være vældig vigtig for os, inden vi skal i gang med en lang og hård sæson.

Rasmus Lauritsen er 22 år gammel og kommer til Norrköping efter halvandet år i Vejle. I Sverige går sæsonen i gang i den kommende weekend med pokalturneringen, mens Allsvenskan begynder i slutningen af marts. Fordi IFK Norrköping vandt sølv i 2018, skal holdet også repræsentere Sverige i europæisk fodbold til sommer. 

Med tilgangen er sølvvinderne nu oppe på tre danske danske spillere i truppen. Rasmus Lauritsen kan komme til at danne midterforsvar med den tidligere OB'er Kasper Larsen, mens dansk-egyptiske Alexander Jakobsen huserer i offensiven.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.