Skov strålede da FCK bankede ti-mands Horsens

FC København pillede fuldstændig pynten af AC Horsens, da de på udebane vandt med tenniscifrene 1-6. Robert Skov blev hattrickhelt og Jonas Wind blev dobbelt målscorere.

FC København tog søndag aften førstepladsen tilbage fra FC Midtjylland, da de klaskede AC Horsens med tenniscifrene 1-6.

Kampen skulle lige sætte sig i de første tyve minutter, men så kom der ellers drama på CASA Arena i Horsens.

Robert Skov blev sendt i dybden, og Horsens-keeper Matej Delac kom stormende ud af sit mål for at cleare bolde. Keeperen sparkede dog fuldstændig forbi bolden, og ramte i stedet Robert Skov, der gik i jorden lige udenfor feltet. Dommeren kvitterede derfor med et rødt kort til den slovenske keeper.

Robert Skov havde ikke åbenbart ikke slået sig i situationen ved det røde kort, for på det efterfølgende frispark var han sikkerheden selv. Skov lagde elegant bolden over muren og ind forbi en sagesløs Kevin Mendoza, der dermed fik en mareridtsstart på sin kamp.

Blot fem minutter senere fordoblede FC Købehavn føringen. Dame N’Doye blev fundet i dybden, og den brølstærke angriber viftede med største lethed Mathias Nielsen væk, inden han bankede bolden i nettet.

Dybt inde i tillægsstiden af første halvleg fik AC Horsens reduceret. Bjarke Jacobsen fandt Hallur Hansson med et indlæg i FCK-feltet, og han flugtede via overliggeren bolden i mål. Dermed fik AC Horsens et vigtigt mål at gå til pause på ovenpå en seværdig første halvleg.

Kampen bølgede frem og tilbage i starten af anden halvleg med FCK mest på bolden. Efter 63 minutter skulle FCK dog udbyggede føringen. Jonas Wind tog elegant bolden ned i feltet og bankede FCK på 1-3.

Blot få minutter efter fortsatte FCK målscoringen. Hvis der er en, man ikke skal give plads på kanten af feltet, er det Robert Skov. Det gjorde Horsens, og Skov kvitterede med på elegant vis at ligge bolden over i det lange hjørne til 1-4.

Og FC København blev ved. Fem minutter efter 1-4 målet dukkede Jonas Wind op i det lille felt og fordoblede sin egen målscoring og gjorde det til 1-5.

Robert Skov skulle også få sit hattrick. Kort før tid lagde han elegant bolden i nettet med venstrefoden. Dermed ligger FC København igen i front af Superligaen, mens AC Horsens ligger lige udenfor top seks på syvendepladsen.