Sønderjyske fra syd vandt kampen mod Vendsyssel fra nord

Det blev til en 2-1-sejr, da Sønderjyske havde Vendsyssel på besøg fredag aften.

Sønderjyske har i denne sæson haft en svær begyndelse på Superligaen, men det blev fredag aften til en sejr på 2-1, da oprykkerne fra Vendsyssel var på besøg i Haderslev.

Som kampen udviklede sig lå det ikke ligefrem i kortene, at det skulle blive en Sønderjyske-sejr, da begge hold så ud til at være meget interesserede i at få de tre point med fra opgøret.

Særligt kunne Vendsyssel nemt være kommet foran i første halvdel af første halvleg, da Lucas Jensen - efter godt opspil af Opondo - chippede bolden på overliggeren, ligesom Daniel Christensen havde et forsøg lige forbi.

Sønderjyske var dog heller ikke uden chancer. Lieder var flere gange på spil, og han fik en kamp, hvor han nok må se tilbage på et opgør, hvor han nok gerne ville have sendt bolden i kassen én gang eller to.

Blandt andet kom en mulighed efter en halv times spil på godt forarbejde af Alexander Bah, men her kom Vendsyssel-forsvareren Sander Fischer i vejen med en god blokering.

Efter pausen begyndte Sønderjyske skridt for skridt at komme nærmere et føringsmål, hvor det ofte var Mart Lieder, som var synderen. Samtidig spillede Nicolai Flø sig mere og mere op i kampen.

Det lykkedes dog ikke at holde buret rent for nordjyderne. Efter 73 minutters spil blev et hjørnespark sendt perfekt ind i Vendsyssel-feltet, hvorefter Kees Luijckx pandede bolden jernhårdt i kassen til 1-0.

Sønderjyderne var dog ikke færdige med at lave mål. Med fire minutter tilbage af den ordinære spilletid gjorde Stefan Gartenmann det til 2-0, og så var kampen lukket. Alligevel blev det til et lille mål at gå hjem på, da Vendsyssel fik scoret til 2-1, da Adekoya fik bolden over stregen i kampens overtid.

Resultatet betyder, at Sønderjyske nu har fået deres anden sejr i denne Superliga-sæson. Det placerer dem på femtepladsen side om side med Vendsyssel. Dog kan meget blive lavet om, da resten af rundens kampe stadig mangler at blive spillet.