Sormani: Resultat er ikke det, det burde være

Adolfo Sormani mente ikke, at FC Nordsjællands klare sejr mod Vejle Boldklub var det retvisende billede af Superliga-kampen.

Vejle Boldklub spillede i store perioder en ganske fin kamp mod FC Nordsjælland - men spildominansen blev ikke udnyttet, og i stedet slog FC Nordsjælland til.

Kasper Hjulmands tropper endte med at vinde 1-3 i Nørreskoven, og det resultat var Adolfo Sormani ingenlunde tilfreds med. Vejle-træneren mente bestemt, at hans hold havde fortjent mere.

- Hvis man ser kampen, og hvad opgøret udtrykte over 90 minutter, er resultatet ikke det, det burde være, sagde italieneren til TV3 Sport.

Især kunne han ikke begribe, hvordan det var lykkedes for FC Nordsjælland at score tre gange i kampen, hvor Vejle Boldklub især i første halvleg var det bedste hold på grønsværen.