• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Sportschef: Simon Poulsens værdi kan ikke gøres op i penge

Det har været op og ned for Simon Poulsen i SønderjyskE, men hans værdi for klubben er enorm, fastslår sportschefen.

Af Ole Hoffskov

Simon Poulsen kan blandt andet skrive 31 A-landskampe, fem Champions League-kampe, syv Serie A-optrædener og 137 Æresdivision-kampe på CV'et. En spiller med et sådan generalieblad støder man sjældent på i Superligaen og da slet ikke i SønderjyskE.

For halvandet år siden lykkedes det imidlertid Haderslev-klubben at lokke Simon Poulsen hjem til Danmark.

Læs også: Fem måneder til kontraktudløb: Simon Poulsen overvejer SønderjyskE-fremtid

I de 18 måneder, der er gået, har Simon Poulsen spillet 29 kampe for sønderjyderne, og det er ikke alverden, men det er samtidig med til at belyse, at venstre backen har været plaget af skader. I denne sæson har han ikke spillet et eneste minut.

- Simon har været lidt skadet og har af samme årsag ikke været i kamptruppen hver gang. Han er verdens bedste person og en rigtig klubmand, som vi er utroligt glade for at have i SønderjyskE, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

Synes du, I har fået nok ud af ham?

- Ja, det synes jeg, men vi ville selvfølgelig gerne have haft endnu mere. Han har været ramt af et par trælse skader og har derfor ikke ramt et kontinuerligt forløb, og så har Simon også nået en alder, hvor han ikke kommer sig så hurtigt over diverse skavanker, som da han var 20. Det har også spillet ind. Alt i alt er vi super glade for Simon, og hvad han har tilført SønderjyskE på men i høj grad også udenfor banen vil aldrig kunne gøres op i penge.

Skader er altid trælse
Simon Poulsen har som nævnt ikke spillet et eneste minut i denne sæson. Mod OB og AaB var han med på bænken, men Nicholas Marfelt er løbet med minutterne i SønderjyskE.

Det er fysikken, der driller den tidligere landsholdsspiller, og Simon Poulsen medgiver, at det ikke har været en optimal start på sæsonen for ham personligt.

- Nej, selvfølgelig ikke. Det er træls, skader er altid trælse, så det er ikke helt optimalt, nej. Men det er jo desværre det, der sker nogle gange. Der er jo ikke rigtig noget at gøre ved det. Jeg har efterhånden noget erfaring i det. Det hjælper ikke noget at forcere det og stresse og irritere sig over det. Men det er da langt fra optimalt, siger Poulsen.

Han bakker Nicholas Marfelt op så længe, at han sidder på pladsen som venstre back i SønderjyskE.

- Man vil jo altid spille, og det er lige meget, om man er ung eller gammel, og sådan har jeg det da stadig væk. Jeg nyder at spille fodbold, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne spille. Trænerne har kigget lidt en anden vej på noget mere ungt, frisk blod, men igen: Så prøver jeg at bakke op om det og hjælpe til på de måder, jeg nu kan med min rutine, og så må vi se, om der bliver brug for mig, hvilket jeg selvfølgelig håber, siger han.

Snart 34-årige Simon Poulsen har kontraktudløb i SønderjyskE ved årets udgang. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus