• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Johan Haarløv

Stryger: Kigger mod Europa OG nedrykning

Stryger: Kigger mod Europa OG nedrykning
Illustration

FC Nordsjælland ligger midt i Superligaen med få point til både nedrykning og Europa-pladserne. Mandag møder de AGF i en vigtig kamp på hjemmebane. 

Af Johan Haarløv

Hvis de er en smule skeløjede for tiden i FC Nordsjælland, er det ikke så mærkeligt. Holdet ligger midt i Superligaen og har øjnene rettet både op og ned i tabellen. 

Kigger de op, har de kun fire point op til Brøndby på fjerdepladsen, der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson. Kigge de ned, ligger nedrykningsstregen kun tre point væk. 

Derfor kan kampen mod AGF på mandag definere klubbens sæson, og kampens vigtighed er Jens Stryger Larsen helt klar over. 

- Det er en sindssyg vigtig kamp i en virkelig tæt liga, hvor der bare ikke er nogle lette kampe. Vi er tre point fra stregen og kun fire fra en plads i Europa, så hvert enkelt point gør en stor forskel. Vi er igen på hjemmebane, og vi skal ud og have kontrol på kampen, for vi føler os altid godt tilpas i Farum Park, siger Jens Stryger Larsen til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

- Vi håber selvfølgelig, at kampen udvikler sig til vores fordel, men skulle det være som i midtjylland, så er vi også klar til at slås for at vinde alle pointene. Det skal publikum være klar over, og jeg håber, de vil give den gas hele vejen igennem.

Kampen fløjtes i gang mandag kl. 19 på Farum Park. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus