Højdepunkter: Nordsjælland tabte smalt til Heerenveen
2016-03-30 18:51

Islandske Gudmundur Thorarinsson er skiftet til Rosenborg, men han understreger, at han havde det godt i FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland har sagt farvel til islandske Gudmundur Thorarinsson, der er blevet solgt til de norske mestre fra Rosenborg. Farum-klubben havde ellers ikke kalkuleret med flere spillersalg, men da Rosenborg diskede op med et tilbud, som klubben ikke kunne sige nej til, fik midtbanespilleren lov at smutte.

Gudmundur Thorarinsson nåede at spille lidt over et år i FC Nordsjælland, og han understreger, at hans skifte til Rosenborg intet har at gøre med, at han ikke havde det godt i Farum.

- Jeg trivedes i Danmark, og det var ikke nemt at rejse fra holdkammeraterne. Men da Rosenborg kom på banen, var det det, jeg ønskede mig. Det er en af de største klubber i Skandinavien, og en klub som i mine øjne har alt, siger islændingen til adressa.no.

I Rosenborg er Gudmundur Thorarinsson udset som erstatter for Ole Selnæs, der i kølvandet på sidste sæsons guldtriumf er blevet solgt til Saint Etienne.

- Han (Rosenborgs cheftræner, red. )vil enten bruge mig som 6'er eller som 8'er. Som spiller er det godt at have faste rutiner at forholde sig til, så det passer mig helt fint. Jeg vil være mest muligt på banen og hjælpe holdet, lyder det fra Gudmundur Thorarinsson.

Den 23-årige midtbanemand har været på banen i tre af FC Nordsjællands fire kampe i foråret.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO