2017-04-20 13:00
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Khalid Boulahrouz indstillede sin karriere for godt et år siden - nu melder han ud, at han er klar til at genoptage den.

Brøndby IF har haft nogle store stjerner på kontrakt i årenes løb, og flere af de største har ikke overraskende haft dansk pas. Der har dog også været noget store, udenlandske profiler. Blandt andre Khalid Boulahrouz, der kom til Brøndby i efteråret 2013. Den hollandske forsvarsspiller - der blev kaldt "Kannibalen" på fodboldbanen - har både en VM-finale for Holland og et ophold i Chelsea på CV'et.

I Brøndby IF blev Khalid Boulahrouz mere en stjerne af navn end af gavn, men han nåede alligevel at spille 13 Superliga-kampe for de blå-gule. Efter en enkelt sæson drog hollænderen videre til Feyenoord, og i februar 2016 meddelte han, at han stoppede sin aktive karriere.

- Med tiden er der andre ting, der er blevet vigtigere for mig. Jeg havde muligheden for at spille i Italien eller Indien, men det har jeg afvist, forklarede Boulahrouz, da han annoncerede sit karrierestop.

Nu er Khalid Boulahrouz blevet 35 og tilsyneladende kommet på andre tanker. I hvert fald er han nu klar til at genoptage karrieren.

- Jeg er måske i virkeligheden aldrig stoppet, for jeg er altid på udkig efter udfordringer. Det kan være i Indonesien, Kina, Indien eller måske Japan, siger Khalid Boulahrouz ifølge fcupdate.nl.

Khalid Boulahrouz spillede 35 landskampe for Holland, og han har foruden Chelsea og Brøndby IF repræsenteret klubber som Hamburger SV, Sevilla og Sporting Lissabon.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO