Bookmaker: Solbakken favorit til næste fyring
2016-02-02 09:29
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC København havde en rolig sidstedag i transfervinduet, og det faldt lige i managerens smag.

Transfervinduet er lukket, og nu begynder Superliga-klubberne for alvor at se frem mod starten på foråret. Det er den 26. februar, at OB tager imod AGF, og således har de danske klubber forstærket sig ganske fint frem mod de sidste 15 kampe i landets bedste række.

En klub, der dog ikke var aktiv på sidstedagen i transfervinduet, var FC København. Guldaspiranterne, der fører Superligaen, tog sidstedagens ræs fra sidelinjen. I stedet gjorde klubben sine transfers tidligt i vinduet, og der blev handlet hurtigt med tilgangen af Erik Johansson, da Daniel Amartey blev solgt for et stort beløb til engelske Leicester.

Således er der også stor tilfredshed at spore hos manager Ståle Solbakken.

- Samlet set har vi haft et godt vindue både sportsligt og økonomisk, og vi mener, at vi har en rigtig stærk trup, som vi kan bygge på frem mod de opgaver, der venter i foråret, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Med tabet af Amartey har FCK Kvist, Delaney og Toutouh til den centrale midtbane. Men der er også god tiltro til unge Keita, som allerede nu i træningviser prøver på sine evner.

- Vi har også valgt at tage Keita op på Alka Superliga-holdet, og han skal have en mulighed for at få spilletid. Hvis vi havde hentet en etableret spiller mere, ville det være svært. Uden at lægge pres på ham, så tror vi på ham og mener, at han godt kan få kampminutter på banen allerede i foråret, siger Ståle Solbakken.

FC Københavns første opgør i foråret er den 28. februar, hvor Esbjerg fB kommer på besøg.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO