TV: Se eller gense højdepunkterne fra AGF's sejr over FCN

Fik du det hele med, da AGF vandt over FC Nordsjælland - eller vil du bare gerne se det igen? Så har du chancen her.

AGF vandt mandag aften med 2-1 på udebane over Superligaens førerhold fra FC Nordsjælland. Her var der tale om en kamp, som svingede en del, da AGF i nogle perioder kunne have kørt helt fra FCN, mens man i andre sekvenser sad overrasket tilbage over, at FC Nordsjælland ikke fik scoret.

Hele første halvleg varmede op til mål, og de kom da også i anden halvleg. Først var det Martin Spelmann, der sparkede et elegant oplæg fra Tobias Sana ind i kassen til AGF-føring.

Den detalje blev overgået kort efter, da Jakob Ankersen klaskede bolden i kassen langt udefra til 2-0. Han var dog ikke den eneste, der kunne ramme bolden perfekt udenfor feltet. Det kunne Emiliano Marcondes også, da han reducerede til 1-2 på et perfekt udført frispark.