• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

van Dijk afslører: Han har været den bedste modspiller

Foto: Getty Images

Virgil van Dijk har udpeget den bedste modspiller, han har stået over for i sin karriere.

Af plbold.dk

Sergio Agüero, Cristiano Ronaldo og Harry Kane må føle sig lidt forbigåede.

Tirsdag aften udpegede Virgil van Dijk nemlig den bedste spiller, han har stået over for gennem sin karriere, og her faldt valget på Lionel Messi.

Liverpool-stjernen havde på sin Twitter-profil åbnet op for, at man kunne stille ham alverdens spørgsmål, og her svarede hollænderen blandt andet på spørgsmålet om hvilken spiller, der har været sværest at markere.

Og her valgte Virgil van Dijk at pege på Barcelonas argentinske stjerne, Lionel Messi, som han har mødt et par gange i løbet af sin karriere.

Undervejs i sin karriere har Liverpool-stopperen mødt en række af verdens bedste angribere, men han har altså peget på Messi, der måske er blevet valgt, fordi han med sit lave tyngdepunkt opererer et helt andet leje end spillere som Cristiano Ronaldo, Harry Kane og Romelu Lukaku. Og så er det jo også Lionel Messi – verdens måske bedste spiller nogensinde.

Van Dijk svarede også på spørgsmål som sit største øjeblik i karrieren, og hvad han føler, når han hører Champions League-hymnen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.