Talent

FCM's unge ulve er videre i Youth League efter straffesparksdrama

FC Midtjylland er videre i UEFA Youth League efter at have besejret franske Lille. Kampen blev afgjort i straffesparkskonkurrence.

FC Midtjylland nåede hele vejen til kvartfinalen i ungdommens svar på Champions League, UEFA Youth League, i sidste sæson, hvor de unge ulve måtte se sig slået med 3-0 af de senere vindere af turneringen FC Porto.

Tirsdag skulle FC Midtjyllands U19-mandskab så på ny forsøge at kvalificere sig til slutspillet i turneringen, da de fik besøg af franske LOSC Lille i playoff-runden.

Det startede godt for det danske mandskab, der i første halvleg kom på 1-0 ved Nicolas Madsen på et straffespark fremtvunget af Gustav Isaksen.

I anden halvleg fik de franske gæster dog udlignet. Med en halv time igen fik Lille ligeledes tilkendt et straffespark, som anfører Cheikh Niasse sparkede i mål. 1-1.

Hverken FC Midtjylland eller Lille formåede at afgøre sagerne i den ordinære spilletid, og kampen måtte derfor direkte i straffesparkskonkurrence.

I afgørelsen var de unge talenter fra begge mandskaber sikre fra pletten. Både FC Midtjylland og Lille brændte kun ét af deres første syv spark, men ved det ottende spark brændte gæsterne, inden at Midtjylland scorede og sikrede sig sejren.

FC Midtjylland er dermed videre til 1/16-finalerne i UEFA Youth League.