Skal man tro det honduranske fodboldforbund, har deres australske kollegaer brugt en drone til at spionere under holdets træning.

Det ligger sådan set fast, at nogle fløj rundt med en drone over stadion i Sydney, mens Honduras' landshold trænede. Spørgsmålet er bare, hvem det var, og hvad deres motiv var.

En video på det honduranske fodboldforbunds Twitter-profil viser en drone højt oppe i skyen under landsholdets træning, og hos Honduras er de ikke i tvivl. Det er Australien, der spionerer forud for den afgørende VM-playoffkamp i morgen.

- Australien spionerede Honduras' officielle træning med en drone, hvilket forårsagede ubehag for det honduranske hold og delegation, skriver fodboldforbundet til videoen, som du kan se her:

Deres australske kollegaer har endnu ikke forholdt sig til den noget specielle anklage.

I morgen klokken 10 dansk tid tager Australien imod Honduras i det andet af to playoffopgør om en plads ved VM i Rusland til sommer. Den første kamp i Honduras endte 0-0. 

Honduras har kvalificeret sig til playoffkampene i kraft af deres fjerdeplads i den nord- og mellemamerikanske kvalifikation, mens Australien skuffede med en tredjeplads i sin kvalifikationsgruppe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED