• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Nicklas Grodt Degn

Medie: Platini er ikke sigtet

Foreløbigt er den tidligere UEFA-præsident Michel Platini blevet taget i fransk politis varetægt for at blive afhørt. Han er foreløbigt ikke blevet anholdt eller sigtet, forlyder det.

Af Nicklas Grodt Degn

Tirsdag formiddag kom det frem, at den tidligere UEFA-præsident og Ballon d’Or-vinder Michel Platini var taget i fransk politis varetægt i forbindelse med franskmandens rolle i tildelens af VM-værtskabet i 2022 til Qatar.

Nu forlyder det, at Platini foreløbigt skal udspørges om sin rolle i tildelingen af værtskabet i sit tidligere embede som UEFA-præsident. Et embede, som Platini bestred fra 2007 til 2015, hvor han blev suspenderet for overtrædelser af fodboldforbundets etiske kodeks.

En talsperson fra det franske politi fortæller, at Platini bliver udspurgt og på nuværende tidspunkt ikke er anholdt eller sigtet for en forbrydelse. De franske myndigheder udspørger Platini i Nanterre i udkanten af Paris. Det skriver britiske BBC.

Platinis suspendering fra UEFA udløber til oktober.

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...