• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Pirchert

Tidligere FCK-svensker jubler: En drøm, der går i opfyldelse

Foto: Getty Images

Ludwig Augustinsson kan slet ikke få armene ned efter Sveriges sejr på 3-0 over Mexico.

Af Oliver Pirchert

Det kom bag på de fleste, at Sverige skulle gå hen og tage gruppesejren foran Mexico og Tyskland. Oven i købet måtte Joachim Löw og co. forlade VM-turneringen.

Men Ludwig Augustinsson, der tidligere har repræsenteret FC København, sørgede for, at Sverige stod med et godt udgangspunkt i begyndelsen af anden halvleg.

Han blev nemlig svenskernes første målscorer, inden Andreas Granqvist fulgte trop og scorede på et straffespark til 2-0. Mexicanske Alvarez sendte bolden i egne netmasker, og dermed stod det klart, at Sverige fik gruppesejren.

- Det er noget, jeg tit har drømt om og tænkt på. Det vilde er, at jeg havde en fornemmelse af at score et mål ved VM, og så er det fedt, man kan gøre det i en så vigtig kamp. Det er en drøm, der går i opfyldelse, siger forsvarsspilleren på pressekonferencen efter kampen.

I skrivende stund afventer Augustinsson og co. resultaterne fra aftenens kampe. Sverige skal møde andenpladsen i Gruppe E. Det kan enten blive Schweiz, Serbien eller Brasilien.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus