Betting-bomben: Begge hold på tavlen
2017-05-19 11:00

Franske Nimes jagter tre point mod det klare bundhold, der forlængst er rykket ned

Spilstop kl 20.30
Laval - Nimes 2 (Asian -1)
Odds 1,98 hos Unibet

Vi er til sidste spillerunde i den franske Ligue 2. Hjemmeholdet Laval er sidst i rækken og nedrykningen har været en realitet i et stykke tid. De seneste fire kampe er da også tabt, og sommerferien og usikkerheden i forhold til hvor spillerne står i næste sæson har formentlig taget fokus. Derfor kan det næppe forventes, at Laval-spillerne kommer i en voldsomt fokuseret udgave fredag aften. 

Modstanderen fra Nimes kommer med to friske sejre og har fortsat et lille håb om at kunne klemme sig ind på en oprykningsplads eller en playoff om oprykning. Holdet er godt nok kun nummer seks men er kun to point fra både anden og tredjepladsen. Godt nok skal andre resultater gå i den rigtige retning for at drømme kan gå i opfyldelse, men da alle kampe afvikles på samme tid, gælder for for Nimes-spillerne at sørge for de tre point mod bundholdet. 

Nimes har kun tabt en af de seneste ni udekampe, og de seks er vundet. Faktisk er Nimes rækkens bedste udehold med 34 point hentet i 18 kampe - kun fire kampe er tabt. Fredag bliver det både kvalitet og motivation til forskel, og Nimes tager sejren - helst med mindst et par overskydende mål.

Spil bettet hos Unibet