• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Scoringer i Serie A

Dagens Double: Scoringer i Serie A
Foto: Getty Images

Atalanta er ofte involveret i målrige kampe. Vi tror de kommer på scoringstavlen sammen med dagens modstander fra Cagliari.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.45

Milan - Lazio, begge hold scorer

Odds 1,7 hos Bet365

Spilstop 12.30

Atalanta - Cagliari, begge hold scorer

Odds 1,65 hos Bet365

Samlet Odds: 2,8 hos Bet365

Atalanta har i flere år været garant for underholdende fodbold. De har været med til at give et helt andet og mere positivt billede af italiensk fodbold. De spiller skræmmende god offensivt og målsøgende fodbold. Og uanset hvad der står i kampen, så går de efter målene.

Det betyder samtidig også at de ofte sylter forsvaret og giver mange afslutninger væk. I de sidste syv kampe har de scoret og lukket mål ind i dem alle. Målscoren i de kampe er hele 21-15!!!

Cagliari er i rigtig godt form, hvor de er ubesejret i ni kampe, og har scoret i dem alle. De er ligeledes et hold der spiller offensivt. Det er meget svært at forestille sig at de to mandskaber ikke kommer på tavlen.

Milan har det meget svært i Serie A. De har lige nu gang en sæson der igen ligner en slutplacering omkring midten. En hjemmekamp bør de dog altid have gode chancer for at score i, ikke mindst når modstanderne er Lazio, der bestemt ikke er stærke defensivt. Det er de til gengæld fremad banen hvor de producerer ganske godt. Det ligner et opgør med scoringer til begge hold. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.