• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Topopgør i The Championship

Dagens Double: Topopgør i The Championship
Foto: Getty Images

Der er topopgør i den næstbedste engelske række når Leeds tager imod Sheffield U.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.30

Heerenveen - Graafschap, over 3,25 mål

Odds 1,95 hos Bet365

Spilstop 13.30

Leeds - Sheffield U X2

Odds 1,88 hos Bet365

Samlet Odds: 3,66 hos Bet365

Lad det være sagt med det samme. Vi synes Leeds er overvurderet oddsmæssigt her. Leeds er på andenpladsen lige foran gæsterne med to point. Det er to hold med gode chancer for at spille PL næste år. Begge hold er i form, men faktisk er Sheffields bedre end Leeds. Værterne har faktisk tabt tre af de sidste 10 kampe og seks af de sidste 15.

Gæsterne er ubesejret i de sidste ni kampe, og må komme med en enorm selvtillid. Leeds svinger rigtig meget i præstationerne, og er sårbare defensivt. Begge hold kan stille i stærkeste opstilling.

Når vi får næsten odds 2 på at Sheffield kan tage point mod Leeds slår vi til, i en kamp vi tror er helt lige, og hvor Leeds sagtens kan vise sig at være tilfredse med at holde forspringet ned til Sheffield på de to point.

Heerenveen kan præstere en målscore på 56-56 i 25 kampe. Det giver et snit pr. kamp på hele 4,48 mål. Helt vanvittigt. På hjemmebane har de lukket 2,33 mål ind. Der er altså tale om et hold med en spillestil hvor der bliver satset fremad, og hvor defensiven ikke har første prioritet. 

Graafschap har et snit på 3,32 i sæsonen og 3,41 på udebane. Tallene taler for sig selv. Det er to hold der virkelig formår at skabe underholdning og fremadrettet spil. Vi går med statistikken og prøver over 3,25 mål. Ved præcis tre mål får vi halvdelen af indsatsen retur.

Superliga

Mere Superliga

Fokus