• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: Monaco fortsætter nedturen

Monaco kan slet ikke få tingene til at fungere i denne sæson, hvor nedrykningpladsen i ligaen kan tænkes at have højere prioritet end til aftenens pokalkamp.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 18.45
Monaco - Rennes
2 (Asian 0,0) 
1,88 @Unibet

Monaco slider fortsat voldsomt i ligaen, hvor man endnu er under nedrykningsstregen. For tre dage siden kravlede Monaco dog videre i den mindre pokalturnering, hvor det blev til 1-0 ude over Canet Roussillon FC fra den femte-bedste række i Frankrig i en kamp, hvor Monaco var en mand i overtal i mere end 70 minutter. 

I ligaen er det blevet til nederlag i tre af de seneste fire kampe, og krisen er fortsat markant. 

Rennes har langt mere positive vibrationer omkring klubbens resultater i denne sæson. Man er fortsat med i Europa League, ligger nummer otte i tabellen, gik forleden også videre i den mindre pokalturnering og er klar til ny succes i aften. 

Klubbens træner Julien Stéphan har ikke lagt skjul på, at han vil komme så langt som muligt i alle fire turneringer, og Rennes har da samlet set heller ikke tabt de seneste seks kampe.

Monaco-manager Thierry Henry, der i disse dage krydser fingre for, at Monaco får lov til at hente Cesc Fabregas i Chelsea bør have sit største fokus på at få sit hold til at fungere i ligaen, så den katastrofale nedryknings-trussel bliver fejet til side. 

Rennes' gejst og lyst til at spille fremadrettet fodbold kan meget vel slå igennem igen i aften, hvor vi dog spænder sikkerhedsnettet ud og får gevinsten tilbage ved uafgjort. I den forbindelse skal det naturligvis nævnes, at Monaco endnu ikke har vundet på hjemmebane i ligaens ni spillerunder og i sæsonens i alt 13 hjemmekampe i alle turneringer står noteret for bare en eneste sejr. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus