• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Kenneth Jensen

Spilforslag til divisional round i NFL: Jacksonville kan lave overraskelsen

Spilforslag til divisional round i NFL: Jacksonville kan lave overraskelsen
Foto: Getty Images

Slutspillet i NFL er godt i gang, og nu venter fire fede kampe, som der er spilforslag til her.

Af Kenneth Jensen

Det siges at være den bedste uge i hele NFL-sæsonen, og på papiret venter der fire fede kampe.

Allerede lørdag indledes divisional round i NFL's playoffs, og vi har selvfølgelig også lidt fiduser til, hvordan weekenden økonomisk set kan blive lidt bedre.

Søndag klokken 19.05
Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars 2
Odds 3,80 hos NordicBet

Ligaens bedste forsvar møder ligaens måske bedste angreb. Da de to hold mødtes i uge fem af de regulære sæson lammetævede Jacksonville Jaguars hjemmeholdet Steelers med imponerende 30-9. Ben Roethlisberger spillede sin karrieres dårligste kamp og kastede fem interceptions, så det bliver et spændende møde denne gang i Pittsburgh.

Det er playoffs, og hjemmeholdet er selvsagt favorit, men Steelers tager gerne chancer i luften, og her er ingen hold bedre til at straffe modstanderne end Jacksonville. Jaguars scorer ikke mange point, men lukker heller ikke mange ind, så der venter et fedt opgør, hvor du bliver pænt betalt på endnu en Jaguars-sejr.

Indsats: 50 kroner

Søndag klokken 22.25
Minnesota Vikings - New Orleans Saints, under 44,5 point
Odds 2,09 hos NordicBet

Ikke en eneste gang i denne sæson har Minnesota Vikings ladet modstanderen få 20 eller flere point, når Vikings har været på hjemmebane. Det er en helt utrolig flot statistik af Vikings, der går ind i slutspillet med visheden om, at holdet kan blive det første til at spille en Super Bowl på sit eget stadion.

Det kræver en sejr over Saints, der kommer i god form til opgøret. Da de to hold mødtes i uge 1, lavede Saints 19 point og Vikings 29, men siden er begge forsvar blevet bedre, og det ligner en pointfattig affære.

Vikings har tilladt 19, 17, 14, 10, 16, 7, 7 og 10 point i de otte kampe på eget stadion denne sæson, og i 10 af 16 kampe i sæsonen har det været under 44,5 point i Vikings' kampe. I de seneste seks hjemmekampe har der ligeledes været under det antal point.

Generelt bliver der lavet en del flere point i Saints' kampe, men det er i Minnesota, de spiller, så det bliver på Vikings' præmisser, forventer vi.

Indsats: 100 kroner

Lørdag klokken 02.15
New England Patriots (-13,5) - Tennessee Titans 1
Odds 1,97 hos NordicBet

Tom Brady og New England Patriots er favoritter til at vende tilbage i Super Bowl, og det ligner umiddelbart en formsag. Tennessee Titans bør ikke være den store trussel for Patriots og Tom Brady, der næsten alene har mere slutspilserfaring end hele Tennessee.

Det er et udhvilet Patriots-hold, der tager imod Titans, og vi tror på, at Patriots gør, som de ofte gør, og vinder en sikker sejr. Her spilles på, at der vindes med mere end 13,5 point. Så stor er klasseforskellen reelt, når man har Tom Brady som quarterback.

Indsats: 100 kroner


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus