Landshold

Her er Danmarks bedste hold nogensinde

FC København viser stor klasse både på dansk og internationalt grund, men hvem er Danmarks bedste hold nogensinde. Tipsbladet har undersøgt og rangeret.

Der findes danske klubber, der har leveret et enestående resultat i Europa, eller som har vundet flere danske mesterskaber og pokalsejre - men med mellemrum.

Og så findes de, der bider sig fast - eller lige ved at gøre det. Som overlever korttids-prædikatet storhold i mere end tre måneder eller trekvart sæson. Som skaber kontinuitet, sætter aftryk på omverdenen, inspirerer den, som hæver sig selv op og fortjener titlen storhold.

Set hen over de seneste 50 år har dansk fodbold ikke mange af dem, men det FC København-hold, der for anden gang på fem år spiller Champions League med effekt og charme, er et rigtigt godt bud. Sjældent eller aldrig har et dansk hold spillet så medrivende og effektivt, været bedre besat på alle pladser og opnået et ry, der bevæger sig henimod prædikater som usårlig og suveræn.

Men er det nok til at være Danmarks bedste hold nogensinde?

Tipsbladet bringer her et bud på en rangliste over de seneste 50 år største danske klubhold. Det skal noteres at 'oneshots' ikke haft den store betydning i vurderingen.

Her er boblerne
Her er nummer 5
Her er nummer 4
Her er nummer 3
Her er nummer 2
Her er nummer 1