David Ousted bag fornem Randers-hævn

David Ousted stod helt fantastisk, og Lasse Rise var afslutningssikker, og så vandt Randers FC 1-0 på udebane over OB.

Randers FC gjorde et forfærdeligt comeback i Superligaen i forrige weekend, hvor kronjyderne blev ydmyget af SønderjyskE, der vandt med hele 6-1. Så oprykkerne havde i den grad revanche til gode, da holdet gæstede Fyn og OB i søndagens tidlige kamp i Superligaen.

Og det gik også straks bedre for Randers denne gang. Holdet udviste en helt anden gejst og vildskab, og i størstedelen af kampen spillede de helt lige op med de fynske favoritter.

Så det var ikke i afdelingen for tyveri, at Randers kunne rejse hjem over Lillebæltsbroen med en 1-0-sejr i bagagen.

OB havde et lille overtag fra kampens start, men de helt store chancer blev det ikke til. Det ændrede sig dog efter 35 minutter, da fynboerne formåede at tilkæmpe sig spillets største - et straffespark.

Remco van der Schaaf tacklede først Rurik Gislason fremragende, men den tackling kunne han ikke følge op sekundet senere, hvor den tidligere Brøndby-spiller klodset nedlagde Hans Henrik Andreasen. Det efterfølgende spark fra 11 meter tog Espen Ruud sig af, men David Ousted reddede fremragende i Randers-målet, ligesom han også fik lukket af for Emil Larsens afslutning på returbolden.

Det var dog ikke den eneste gang i kampen, at David Ousted præsterede en klasseredning. Efter 57 minutter sendte Emil Larsen en fornem flugter mod mål fra kanten af feltet, men på et splitsekund nåede Ousted at reagere og vifte bolden forbi stolpen.

Få minutter senere faldt kampens afgørelse. Lasse Rise, der i starten af 2. halvleg havde testet Jesper Christiansen med et brag af et langskud, blev spillet helt fri med OB-målmanden, og i sikker stil lagde han bolden over i det lange hjørne og i nettet til 1-0.

Efterfølgende pressede OB på for en udligning, og chancerne var der også til det, men kampens helt store spiller, David Ousted, lod sig ikke passere, og dermed kunne Colin Todd se sit Randers-mandskab hente sæsonens første sejr på englænderens tidligere hjemmebane.