Kvist: Ligegyldig træning under Labbadia
Illustration
Bundesliga

Kvist: Ligegyldig træning under Labbadia

Den største vinder i Stuttgarts trup ved trænerskiftet fra Bruno Labbadia til Thomas Schneider er William Kvist, der ikke har ret meget tilover for Labbadias metoder.

William Kvist blev i sidste sæson kørt ud på et sidespor i Stuttgart, og han bad i marts om at blive solgt i løbet af sommerpausen. Det skete ikke, og inden transfervinduet lukkede skifte Stuttgart træner Bruno Labbadia ud med Thomas Scneider.

Han har givet Kvist en ny chance, og den har han grebet. Kvist er igen glad for tilværelsen på Mercedes-Benz Arena, men han afslører nu, at tiden med Labbadia var alt andet end lykkelig.

- Vi trænede for meget. Jeg havde det indtryk, at vi ofte skulle indøve alting på samme tid. Efter min mening gjorde vi ingen fremskridt, den klare taktiske plan manglede, og i træningskampene blev der ofte lagt for stor vægt på nærkampe - det spillemæssige kom til kort, siger William Kvist til Stuttgarter Nachrichten og uddyber om planerne om at søge væk.

- Jeg meddelte træneren, at det var bedre, hvis vi i løbet af sommeren gik hver til sit. Jeg kunne ikke længere levere mit bedste under denne træner. Jeg skulle stabilisere forsvaret, og samtidig skulle jeg sætte en permanent kurs. Det går ikke. Jeg skulle have søgt snakken med træneren tidligere, siger Kvist.

William Kvist fortæller endvidere, at træningen under Thomas Schneider er bedre, og at holdet arbejder mere koncentreret på grund af den reducerede træningsmængde.