Fischer og Conboy nettede i Holland
Benelux

Både Viktor Fischer og Kevin Conboy kom på måltavlen, da deres hollandske klubber var i aktion lørdag aften.

Det var en god dansk aften i den hollandske Æresdivision i går, hvor både Viktor Fischer fra Ajax og Nijmegens Kevin Conboy scorede.

Fischer og Ajax vandt 3-0 over Heracles hjemme i Amsterdam, og udover den tidligere FC Midtjylland-spiller var også Nicolai Boilesen og Lasse Schøne i startopstillingen for danskerklubben.

Danny Hoesen havde bragt Ajax foran efter kun to minutter, inden Fischer i starten af anden halvleg let kunne prikke bolden ind til 2-0 ved bagerste stolpe efter en aflevering af Schøne.

Der blev også lavet en dansk assist til, da venstre backen Boilesen lagde den målgivende aflevering til Davy Klaassens kasse til 3-0 til sidst. Boilesen og Schøne blev udskiftet, mens Christian Poulsen kom på banen med 18 minutter igen.

Tidligere på aftenen tørnede Nijmegen med Kevin Conboy og Søren Rieks i startelleveren sammen med SC Cambuur, da havde Oliver Feldballe på bænken. Den tidligere Esbjerg-back, Conboy, udlignede til 1-1 efter 37 minutter, men Nijmegen endte alligevel med at tabe 1-2.

Derfor er Nijmegen fortsat bundprop med kun ni point efter 14 kampe, mens Ajax med sin sejr har taget førstepladsen med 25 point.