Danny Olsen: Der er interesse for mig
Illustration
Superliga

Danny Olsen: Der er interesse for mig

AGF'eren Danny Olsen holder døren for et klubskifte åben, men han har også vænnet sig til tanken om at skulle spille i 1. division.

Efter bare et halvt år i AGF rykkede Danny Olsen ud af Superligaen, og så ventede de fleste, at Olsen ville være den første ude af døren. Selv sagde Olsen da også til tipsbladet.dk, at han fortrød skiftet fra FC Midtjylland. Siden er midtbanespilleren blevet mere lun på tanken om at blive og spille 1. division med AGF, men han vil ikke afvise noget som helst.

- Jeg kan godt mærke, at der er noget interesse for mig rundt omkring fra, men jeg vil ikke svare dig på, om der er noget konkret. Der er ikke noget, der er besluttet, og jeg er fokuseret på at komme i form oven på min skade og spille mig så godt ind på holdet som muligt.

- Jeg tager det dag for dag, og jeg fokuserer på, at jeg har kontrakt med AGF, og jeg vil gerne sige, at chancen, for at jeg bliver, er blevet markant større, efter Morten (træner Morten Wieghorst red.) og Jacob (direktør Jacob Nielsen red.) er kommet til og lanceret planen for det nye AGF. Det lyder spændende, og jeg ser gode perspektiver i det, siger Danny Olsen til tipsbladet.dk.

I Danny Olsens tidligere klub FC Midtjylland har rigmanden Matthew Benham gjort sit indtog og sikret klubben et nyt økonomisk grundlag for succes. Olsen er tidligere blevet rygtet tilbage til Herning-klubben, som han spillede for i syv år, men en retur i løbet af sommeren ligger ikke i kortene.

- Jeg var i FC Midtjylland i syv år, og jeg kender alt og alle i klubben. Jeg kan sagtens se mig selv komme tilbage på et tidspunkt. Det er så ikke til at vide, om det skal være nu eller på et andet tidspunkt. Jeg vil ikke bare tilbage for enhver pris, og jeg vil også gerne sige, at jeg jo også skiftede til AGF i vinter, fordi jeg havde lyst til og trængte til at prøve noget nyt, siger AGF's midtbanemand.

Danny Olsens kontrakt med AGF løber til sommeren 2017.