Gudjohnsens fremtid er snart på plads
Illustration
Superliga

Gudjohnsens fremtid er snart på plads

Den islandske legende Eidur Gudjohnsen har snart fremtiden på plads. Men et skifte til dansk fodbold sker næppe i denne omgang.

FC København og Ståle Solbakken takkede nej til Eidur Gudjohnsens service, fordi den danske klub ikke kunne nå at registrere islændingen til Europa League-gruppespillet, og nu ser det så ud til, at det bliver en anden klub, der får lov til at nyde godt af Gudjohnsens kvaliteter. Islændingen, der fylder 36 år i dag, har været uden kontrakt, siden han forlod Club Brügge i sommer.

Men hvis der sidder danske Gudjohnsen fans, der måske har haft et øje til islændingen, siden han flottede sig i Chelsea eller FC Barcelona, og håber at se ham på danske stadions, er der en god chance for, at de bliver skuffede. Et skifte til dansk fodbold ser ikke længere ud til at være en mulighed for Gudjohnsen.

- Vi har et par muligheder, og der kan komme til at ske noget sidst på ugen. Men jeg regner ikke med, at det bliver i Danmark, Eidur fortsætter. Det afgørende for Eidur er, at han kommer til at spille fodbold, og han fortsætter med at spille, så længe det er sjovt, og han er god nok. Vi regner ikke med at vende tilbage til Island lige nu, Eidur har det godt med at spille i Europa, siger Magnus Agnar Magnusson, agent for Eidur Gudjohnsen, til tipsbladet.dk.

Han vil ikke nærmere ind på, hvilke klubber der er tale om, ligesom han ikke sige mere om, hvor de interesserede klubber befinder sig i verden. Indtil videre er Magnus Agnar Magnusson ærgerlig over, at Gudjohnsen ikke har fundet en ny klub endnu:

- Det har ikke lige været klubben, der har passet til Eidur.