AGF-direktør forstår manglende opbakning
Illustration
1. division

AGF-direktør forstår manglende opbakning

Kun 3.300 aarhusianere havde fundet vej til NRGi Park, da AGF tabte til Lyngby onsdag aften. Det er selvforskyldt, mener AGF-direktør Jacob Nielsen.

AGF oplever i øjeblikket en hård periode i klubbens historie, hvor man igen er at finde i landets næstbedste række for tredje gang siden 2006. Her kører sæsonen heller ikke helt på skinner, hvor man efter onsdagens nederlag til Lyngby indtager fjerdepladsen med seks point op til oprykningsstregen.

De dårlige resultater kan nu også måles på tilskuertallet, hvor man til onsdagens kamp kun havde 3.300 tilhængere på lægterne. En stor del af skylden for den for den skuffende opbakning skal nok også findes på banen, hvor man siden november kun har formået at hente en enkelt sejr, da man slog FC Fredericia i slutningen af August. 

- Det er selvforskyldt, at der ikke dukker flere tilskuere op. Vi kan ikke blive ved med at forvente, at folk kommer, når de ikke får sejre med hjem. Jeg beundrer virkelig dem, der kommer, for vi forkæler dem ikke. Vi lever ikke engang op til en tiendedel af det, vi burde, udtaler AGF-direktør Jacob Nielsen til Jyllands Posten.

AGF får rig mulighed for at komme af med hjemmebanekomplekset i den næste tid, hvor topholdet FC Vendsyssel og AC Horsens begge besøger Aarhus i ligaen, mens Sønderjyske også kommer på besøg i pokalturneringen.

I starten af sæsonen mødte op mod 6.000 tilskuere op til hjemmekampene, hvilket er mere end halvdelen af superligaklubberne kan mønstre i denne sæson.